Telefon med blodsis.

Jo jag vet, sa godnatt för ett tag sen men jag har faktiskt inte somnat än. Ringde Jennifer och har snackat med henne i över tre timmar nu men hennes mobil stängdes av och går tydligen inte att sätta på igen .. Hmm, batteri kanske? Hah smart där. Men ibland känns det så skönt att prata med henne och som hon sa har vi kommit varandra mycket närmare på sista tiden, eller ah för ett tag sen träffades vi typ varannan månad, nu träffas vi åtminstonde en gång i vecka i alla fall. Vilket känns otroligt skönt, jag har saknat dig Jennifer, saknat min blodsyster och som allt varit förut. Jag saknar oss, våra tider ! Tänkte i alla fall gå och lägga mig nu, eller ah snart i alla fall. Och har även under tiden suttit och snackat med en person på msn, jag är grymt besviken på dig och du vet vem du är. Jag tänker fortfarande inte berätta varför för jag tänker inte vara lika falsk som dig, jag trodde inte det här om dig, jag trodde på dina ord vilket jag ångrar nu! 


Jag älskar dig blodsyster.
Jag tar inte ett steg utan dig vid min sida. Jag lämnar dig aldrig hjärtat!


Kommentarer
Postat av: Jennifer

Jag och min kära Josefine kommer gå och hålla varandra i händerna lika så som vi gör nu, uppe i himlen. Jag älskar dig verkligen.

2009-06-17 @ 03:40:22
URL: http://daylifes.blogg.se/
Postat av: Ellie

hah, varför säger du ine bara att det är jag? ehm, det kanske inte äns e sant! jag har haft ett sånt där bråk förut och det visade säg att du var ett fukking falskt ryckte så ge dig ! sluta säga att jag e falsk, när du själv e det och den där personen som har sagt ngt till dig är också jävligt falsk! Men jag har iaf inte gjort ngt så tro vad du vill! HEJDÅ JOSSE! kanske inte föralltid men tills den dagen du förändrar dig! </3

2009-06-17 @ 13:37:39
URL: http://pajasarna.blogg.se/
Postat av: Josefine

Gumman tro mig det är sant. Och du borde inte säga ett den personen är falsk för även den personen läser det här. Och Ellie det är inte ett "fukking falskt ryckte" så jag tänker inte ge mig. Gumman om du en dag får reda på vad det är så kommer du fatta! Och den här gången är det du som gjort fel. Inte jag!

2009-06-17 @ 14:01:24
URL: http://daylifes.blogg.se/
Postat av: Ellie

okej? första gången jag gör fel då! HAHAHA! snälla du vet inte om det är sant, men sg bara vad det e då ist ör att vara så omogen! Annars vet man jju fan inte om man ska tro på det! För jag har INGEN aning om vad jag har gjort dig !!!!!

2009-06-17 @ 22:39:40
URL: http://pajasarna.blogg.se/
Postat av: Josefine

Ett tips , tänk på vad du sagt till mig alla år ..

2009-06-24 @ 22:19:08
URL: http://daylifes.blogg.se/
Postat av: Ellie

vad har jag sagt till dig i alla år? :O

2009-06-29 @ 19:58:18
URL: http://pajasarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0