P U S S

Har varit i Västkusten en vecka ungefär, är i Örebro nu. Kommer hem till Stockholm på Fredag / Lördag då får ni lite bilder och uppdateringar innan jag drar iväg igen. P u s s


Bye bloggen

Förlåt för att jag inte bloggat nånting men har tappat blogglusten helt nu under sommarn så från och med nu slutar jag med bloggandet. Kanske ett inlägg någon gång när jag har tråkigt men verkligen inte som vanligt. Bloggen öppnar upp igen efter sommarn satt ni vet det. Och alla bilder från Tunisien får ni fan vänta med, jag slänger in dom någon gång när jag orkar :) Har annars färgat håret idag och sen har jag inte gjort nånting mer och det blir antagligen samma imorrn, och på lördag åker jag till älskade Edsbro. Åh gud jag vill vara där nu när dom hela tiden berättar om allt som händer, alla bråk .. åh jag vill också vara med, haha nej men asså åh jag vill verkligen dit och saknar Alexandra, Louise och Jill så sjukt mycket verkligen, men ah vi ses ju snart. Hursomhelst, vi hörs någon gång i livet folk. Kisses.


..

Drar till mammas jobb nu. Skriver när jag kommer hem. K y s s


Sov gott sweetie

Nu håller jag serisöt på att somna framför datorn typ .. gooosh jag behöver sömn. Aja , godnatt älsklingar.


Bild tagen för en kvart sen. Osminkad och ful med den bjuder jag på.


Höhö ..

Kära Jenni. För det första vill jag säga att  Marcus är den bästa vän jag haft , och att Svante är helt dum i huvet. Mina sista önskningar är att  Fanny och Kokk gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Sofia får ett lyckligt liv tillsammans med Billy. Jag vill säga tack till Heta linjen för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Angelica.  Mitt liv har bara gått utför sedan Ellinor tog sitt liv. Snälla Jeppe, sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en sienare och hon såg att du kommer röka braj med Sebastian och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Erwin som kommer i 130 km/h i en blå Opel..

Ni som är med behöver inte ta illa upp utan det här är självklart bara ett skämt.
 
Ta fram din mobil och gå till din kontakt lista, räkna till tio samtidigt som du bläddrar neråt, det namnet som det hamnar på byter du ut mot namnet som redan står och så gör du det ända tills texten är klar, lite småroligt.


Hemmahemmahemma

Yes baby, i'm home. Innan jag åkte funkade tyvärr inte bloggen men Jennifer såg till att upptatera mitt senaste inlägg så söt som hon är. Saknar henne grymt! Jag har haft det underbart i Tunisen och kom hem för en timma sen och är därför väldigt trött och orkar inte upptatera så mycket just nu så jag skriver om det mesta imorrn eller senare ikväll och då kommer även bilder på saker jag köpt och sånt. Och på fredag eller lördag åker jag till Alexandra älskling. Gud vad jag saknar henne och dom andra. Ska bli skönt att komma dit! Men ah vi hörs imorrn sötnos. Puss

Sommarens hetaste planer

Vad ska jag göra i sommar? Hum *rynkar pannan* ..

På fredag åker jag till västkusten - och är där i två veckor. Kommer alltså hem den tredje Juli för dem som inte kan räkna ut det =) Ska bli skönt att komma bort här ifrån. När jag kommer hem ska jag på bio (?) med brudarna och grabbarna. Måste säga hejdå till dem eftersom dem stack (-.-)

12:e - 19:e är det Gothia cup - då jäklar är det fotboll som gäller. Tänk er gothia, själva namnet säger ju allt. Har aldrig varit där så lite spännande är det *smile*. Med laget som kommer göra det till sommarens upplevelse ..

Västkusten igen med Emma - Oh ja, det ska bli nice. Bada, sola, mysa, hela rubbet. Skit nice =)

Thailand & Bali - Ja, efter det åker jag med mammsen ner till Thailand 3 - 4  veckor sedan Bali en vecka. Ouf vad grymt bröööwn jag ska bli. Sug på den! En månads sol utomlands, vad mer kan man önska sig en sommar?

Ni kommer knappast ha det lika bra som mig, haha! Nej för jag ska ha världens bästa sommar!



Haha kommer ihåg den här bilden! Fan vad länge sen.

Ska jag tro på dig?

Jag vet fan inte vad jag ska tro längre. Ena stunden säger du en sak, andra stunden säger du en annan. Förstår du egentligen vad du sätter mig i? Jag ska vara ärlig nu, utan dig vet jag inte vad jag tar mig till. Visst är det inte prcis våran tid just nu men faktiskt, jag skulle bli mer än ledsen om du försvann. Mycket mer! Du vet vad alla säger. Folk kommer fram till mig och säger *hemligt*, att jag inte borde *hemligt* osv. Men jag strunade i va dem sa, jag trode på dina ord. På dig. Inte dem. Nu vet jag inte vad jag ska tro längre.
Vet bara en sak. Att om du skulle försvinna, skulle det förstöra mig..!


Hon kommer va brunare än mig :O

Bästavän sitter säkert på arlanda och väntar på att få kliva på flyget. Gud så nice! Längtar himlans mycket tills jag reser bort. Tänk så brun hon kommer va när hon kommer hem. Men Josefine, vänd om. Jag behöver dig.


Call me

I'm home ya'll. Kom hem för en stund sen, blev inget bad.. blev typ ingenting. Världens tråkigaste dag, har ingenting att göra. Ingen är hemma heller. Någon som vill hitta på nått? Synd för er som inte har numret, annars nås jag på luren. Wäääh! Har så sjukt jävla tråkigt.

Bye Sweden

BLOGGEN FUCKING FUNKAR INTE! :O

Ska försöka igen i alla fall men jag tänker inte skriva om exakt  allting jag skrev. Men hursomhelst, som ni säkert vet åker jag till Tunisien ikväll och därför blir det här sista inlägget på en vecka men jag skriver i alla fall när jag kommer satt ni vet att jag lever. Har egentligen inte så mycket att skriva just nu. Tänkte packa det sista, sen äta och efter åker vi, gooosh jag längtar, höhö fast vi åker ju snart. Hursomhelst, ni får ha det så bra här i Sverige med det fula regniga vädret medans jag njuter av 40+ grader i Tunisien. Kommer sakna er alla, vissa mer än andra. Vi hörs babys. LOVE YOU !



( skriven av Josefine vid halv tre .. )

Skriven för 2 timmar sen

BLOGGEN FUNKAR INTE! .. Om det visas, så är jag hos Ellie nu. Sitter och lyssnar på världens bästa "oh boy" medans Ellie fixar sig. Allt jag hade och säga, skriver när jag kommer hem. P U S S

Skriven 11 imorse

Vafan det funkar inte att skriva inlägg! Nu har jag skrivit inlägg tre gånger men när jag sparar den blir det utkast och hela texten raderas förutom första meningen ..


Aja får försöka med det här inlägget. God morgon =) Orkar inte skriva ner allting som raderades men somnade sent igår för att vara ensam. Skickade sista smset till Josefine halv fem så somnade väl fem någongång. Ändå vaknade jag för en timme sen. 5 timmars sömn.. Not good Jennifer. Men ska träffa Ellie iallafall så får inte somna om. Kan inte somna om. Hon ringer nog snart om hon är vaken, annars ringer jag henne om en stund. Kanske drar ut och badar i älvsjö badet, eftersom det är så pass fint väder hittils. Vi får se vad som händer. GLÖMDE NÄSAN ATT.. BÄSTAVÄN ÅKER TILL TUNISIEN IDAG! OCH STANNAR DÄR I EN VECKA. SAKNAD PÅ LÅNGT HÅLL!


Telefon med blodsis.

Jo jag vet, sa godnatt för ett tag sen men jag har faktiskt inte somnat än. Ringde Jennifer och har snackat med henne i över tre timmar nu men hennes mobil stängdes av och går tydligen inte att sätta på igen .. Hmm, batteri kanske? Hah smart där. Men ibland känns det så skönt att prata med henne och som hon sa har vi kommit varandra mycket närmare på sista tiden, eller ah för ett tag sen träffades vi typ varannan månad, nu träffas vi åtminstonde en gång i vecka i alla fall. Vilket känns otroligt skönt, jag har saknat dig Jennifer, saknat min blodsyster och som allt varit förut. Jag saknar oss, våra tider ! Tänkte i alla fall gå och lägga mig nu, eller ah snart i alla fall. Och har även under tiden suttit och snackat med en person på msn, jag är grymt besviken på dig och du vet vem du är. Jag tänker fortfarande inte berätta varför för jag tänker inte vara lika falsk som dig, jag trodde inte det här om dig, jag trodde på dina ord vilket jag ångrar nu! 


Jag älskar dig blodsyster.
Jag tar inte ett steg utan dig vid min sida. Jag lämnar dig aldrig hjärtat!


Gooooood natt!

Pratar forfarande med bebisen i telefon. Är inte så värst trött så tänker hålla henne vaken ett tag till. Men tänkte att jag skulle stänga av datorn nu, annars blir den helt jävla cp imorgon. Hm.. bäst att jag stänger av den! Kiss and good night cutie.

2 timmars samtal med biestis


Josefine kunde tydligen inte somna så hon ringde mig och nu har vi snackat i två timmar ungefär. Sitter fortfarande med luren mot örat. Snackar om lite olika, ibland är det skönt att bara kunna prata ut med någon. Och nu när jag och Josefine börjar hitta tillbaka till varandra. Har glidit isär alldeles för mycket senaste tiden. Precis som du sa igår gumman, vi ska känna varndra tills vi blir gamla. Jag kan få sån damp på dig, för ibland är du faktiskt riktigt jobbig men det tillhör dig och därför är jag van. Till skillnad med folk som leker tuffa, dryga osv. Aja det är skönt att ha dig tillbaka igen iallafall, vi ska komma ett snäpp längre. Till dit vi var förrut, jag saknar det. Jag saknar att ha en allra bästavän.
Jag saknar dig.


En lögn - Anton och Affe

Faktiskt en ganska bra låt men asså .. Lyssna på texten?
Liksom, "hon ska kalla mig älskling fast ja kallar henne för slyna och om hon får en örfil ska hon fan inte grina". En sån pojkvän är ju ingenting man önskar sig direkt, men ah man får väll hoppas att han driver eller nått ! Höhö.

Bedtime babys

Så .. Har precis gjort klart Alexandra och Louise design. Som ni kanske fattar har dom precis skaffat blogg och eftersom dom nördarna inte fattar nånting av blogg.se eftersom ingen av dom någonsin haft blogg förut fick jag göra allt åt dom. Och ja jag vet, designen är inte något vidare fin men jag gjorde den snabbt så den får duga så länge och eftersom jag är så snäll ger jag dom en länkning, så deras blogg hittar ni här. Hursomhelst, tänkte faktiskt gå och lägga mig strax, och imorrn åker jag, yyyyes :D Men eftersom planet går sent på kvällen så kommer även ett inlägg imorrn. Men ah godnatt babys.

Sluta jag behöver dig

Filip seriöst sluta! För din skull tänker jag inte berätta men du har alltid fått mig att må bra. Sluta med ditt skitsnack. Du är precis vad alla behöver, det vet du. Du vet att du är behövd och älskad av dem flesta runt om kring dig. JAG behöver dig. Du är en utav dem jag håller mig närmast. Filip du är älskad! SLUTA! Och lova mig *hemligt* .. LOVA!

I min ensamhet.. cozy ?


Har precis varit förbi ica och köpt chips, dipp och dricka. Ska sitta för mig själv (hehe..) framför tvn och mysa. Kanske kan vara trevligt ibland att vara ensam? Hm.. Aja ska ta det chill. Kiss on you baby

I'm gonna miss my J


Josefine sov över här i söndags. Vi trode det skulle bli sista dagen vi kunde träffas så.. men nej. Vi umgick igår också, jag sov hos henne och sånt. Mysigt. Hon följde med mig till farsta, jag köpte en kofta, ett par trosor och naglar. Tjockade oss lite på glamorösa donken också. Bruden åker ju till Tunisien på torsdag! Fyfan. Jag kommer sakna dig gumman! Hon kommer hem efter en vecka och då skulle jag egentligen varit hemma så vi skulle träffats och kanske dragit på bio elle nått innan jag åker iväg. Men nu är det bästämt att v i ska till västkusten på torsdag och kommer hem typ 2a Juli. Då har Josse redan åkt till Alexandra. Så nu kommer vi inte kunna träffas förns i augusti när jag kommer hem. Det är ju efter hela jävla sommarlovet! Gumman i need you. Och Ellie som är sjuk och kanske inte kan träffas imorgon innan jag åker. Sommar utan vänner! Det funkar inte så.. men drar till västkusten igen efter gothia. Och dit ska jag med Emma så det är ju uppmuntrande. Men kommer sakna min kära blodsyster!

My weekend + 6 bilder

BLOGGEN! Saknat mig? I know you have. Haha! Förlåtförlåtförlåt men ni vet, cupen och har haft mycket att göra. Det har gjort att det blivit mycket mindre blogg.. plus att det faktiskt är sommarlov! Men lägger upp några bilder från helgen (spelade mest fotboll så det blir inte så många, men några). Det var ganska kul. Åkte dit på fredagen och var framme på kvällen (bodde i ett gymnasium). Då packade vi upp, pumpa maddraserna och käka. Sedan gick vi bara runt och kollade runt i skolan. Lördagen hade vi våra gruppspels matcher. Först mötte vi ett jäkla fjortis lag och en utav dem tjejerna sparka mig i knävecket när jag markerade henne (?) Vann den matchen 6-0. Nästa match vann vi också, 8-0 och sista matchen vann vi 4-1. Vann alla matcherna, så kom etta i gruppen och fick möta bästa 3an. Bajen är bäst! Haha alla älskar bajen! Respekt från alla som bode på skolan. Fick värsta uppmärksamheten och allt. Vem diggar inte Hammarby? Söndagen spelade vi slutspel som såg ut så här. Kvartsfinal: vann 4-0. Semi: vann 1-0. Och sedan kom finalen, tänk att vi tog oss ända till finalen. Mötte Tyresö och förlora 1-0. Menmen. Sofie fick spricka i handen en utav matcherna också så nu går stackarn runt i gips. Aja så såg helgen ut typ..


Frida .. brunhårig?

Jennifer gick hem för ungefär en kvart sen och skulle städa rummet typ. Jag måste snart fortsätta packa och sånt. Sitter just nu och snackar med Frida på msn som säger att hon ska färga håret brunt? NOWAY! Frida om du läser det här, gör det inte! Du ska vara blond, det är det som gör dig till den älskade bimbon som du är (A) Nej men seriöst du har redan skiiiit fint hår så förstör det inte! Du är redan söt som du är baby, älskar dig !
Brunt? Nej nej!


 


Hejdå bloggen

Fölåt för ingen upptatering av båda oss men som sagt är det sommar och vi slutar upptatera helt och hållet då. Sitter nu med Jennifer och hon ska sova hos mig ikväll, vet inte riktigt vad som händer imorrn, ska mest packa och städa eftersom jag åker på onsdag. Yeeeeeees :D Men ah antagligen blir det här sisa inlägget av mig i alla fall på hela sommar, kanske skiver innan jag åker och någon dag på sommaren men efter sommarn fortsätter självklart bloggandet. Nu har vi även en fin design också, tack Alwayselu.blogg.se för den :) Hursomhelst, ni får ha det bäst på sommarlovet nu och bli riktigt bruna också :) Kyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyss.

Tääst

GÖR TESTET, ANNARS FÅR DU OTUR PÅ SOMMARLOVET!


Du är kär nu - Nej asså typ gillar.
Du har sårat nån så de börjat gråta - Ah.

Nån har sårat dig så du börjat gråta -  Ah.

Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader -

Du har haft ett förhållande som varade över ett år -  Nä
u har haft ett förhållande som varade över två år -
ÄRLIGHET


Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra -  Tror det ..
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - Ah :O

Jag har smygit ut utan lov -

Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - Ah

Jag har en hemlighet som ingen vet - Nä typ inte

Jag har fuskat i ett spel - Höhö ah

Jag har struntat i ett prov - Haha mh

DÅLIGA TIDER

Jag har druckit alkohol - Ja

Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - Nej nej

Jag kan svälja piller - Ofc :)
Jag har tagit mediciner mot depression - Haha nej?

Jag har anorexi och/eller bulimi - Nej

Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det  - Nej inte en hel

Jag har vaknat gråtande -  Ah

Jag har somnat gråtande - Ja

DÖDEN

Jag hatar begravningar - Ja?

Jag har sett någon dö - Nej

Någon nära till mig har försökt begå självmord - Nej inte vad jag vet

Någon nära till mig har begått självmord - Nej


ERFARENHETER

Jag har tappat bort mig i min hemstad - Haha ja

Jag har sett en fallande stjärna - Yesbox

Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - Självklart

Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - Haha ah
Har sparkat en kille mellan benen - Hihi ah

Har hoppat fallskärm från ett flygplan - NEJ !

Har lekt sanning eller konsekvens - Självklart

Druckit en hel liter mjölk på en timme - Nej fyfan

Jag har medverkat i en teater - Ah

Jag har fångat en snöflinga med tungan - Ja :)
Jag har suttit på ett tak på natten -

Jag har aprillat någon - Varje april :P

Jag har åkt taxi - Yes

Jag har ätit sushi - Ah fyfan
Jag har åkt snowboard - Nää


My bloody valentine 3D

Tänkte gå och lägga mig nu. Ska inte träffa Ellie imorrn eftersom hon ska typ åka och kolla på eken cup, det verkar tydligen viktigare än mig -.- Så nu kommer vi inte kunna träffas på hela sommarn ''/ men men, jag överlever väll. Kommer ju ändå tillbringa större delen av sommaren med Alexandra så det är ju bra ändå :) Shit gumman, jag saknar dig. Älskar dig mest syster! Men som jag sa träffar jag Jennifer senare på kvällen, vi kanske ska på bio och kolla den dära nya skräckfilmen som är 3D, vi som älskar skräckfilmer passar det ju perfekt med 3D också, skulle kanske sett den idag med Storasyster och några med det blev inte så. Så jag hoppas vi kan se den imorgon. Men vi hörs baby, skriver imorrn. Godnatt.


Verkar inte den lite läskig? Tänk och sittar där i mörkret på bion med 3D och allt och kolla på den,
shit asså jag hade dött! Höhö hoppas vi kan se det.

Sjätte sinnet

Det har blivit en hel del inlägg idag men eftersom jag inte gjort något annat än bara varit hemma och slöat så har jag liksom haft möjlighet till det och det är ju bra :) Tänkte nu ta fram lite chips och godis och mysa ner framför tv:n och kolla på "Sjätte sinnet" på tv4+ , en sjukt bra film och lite små läskig också. Puss


Trying to recall - Marie Lindberg


Den här låten är faktiskt ganska bra. En gammal melodifestivallåt, asså om man tänker på att det är en lärare från ingenstans som gjort den är den faktiskt okej. Från början tyckte jag den här låten var helt värdelös men jag tror mest det var just pga att det var en lärare som gjort det, men efter ett tag började jag faktiskt gilla den lite. Men jag vet inte, vad tycker ni? Bra eller dålig?

Jag saknar dig Ellie

Jag vet inte vart jag ska börja. Jag tror inte du förstår hur mycket du betyder för mig. Jag vet att jag kan vara helt dum i huvudet, världens fittigaste, riktigt jävla elak och ibland behandla dig som skit och jag kan själv ofta undra varför jag beteér mig så mot dig, och helt ärligt vet jag inte varför men jag tror oftast det är att när jag är på dåligt humör går det ut över dig, inte med mening, utan det bara blir så. Och när jag alltid blir sur på dig över, ah du vet allt som du håller på med. Är det för att jag är rädd om dig, jag vet att det är något som alla "tonåringar" håller på med, även jag. Men det känns fel, jag är så rädd att något ska hända dig. Jag har liksom alltid sett dig som en lillasyster för mig (Även fast du är äldre) och jag måste ta hand om dig, jo jag vet. Jag låter som värsta mamman just nu, men det är så jag känner. Du är liksom den lilla av oss och så kommer det nog alltid vara i mina ögon och som sagt är jag rädd om dig. Men förlåt för hur jag behandlar dig ibland, för alla gånger jag sårat och svikit dig. Och helt ärligt är du värd någon mycket bättre än mig, jag vet. Men jag klarar mig inte utan dig. Du är verkligen bland det bästa som hänt mig, en av dom som jag faktiskt litar på upp till 100% och som jag vet aldrig sviker. Jag vet att jag alltid kan vända mig till dig när det har hänt något och att jag kan berätta saker utan att det sprids vidare och oavsett vad jag säger är du en av dom som har den största betydelsen i mitt liv. Alla våra minnen, kommer du ihåg när du sov hos mig? Och vi snackade såkallad "Engelska". Fyfan vad roligt det var, jag trodde seriöst jag skulle dö av garv. Eller när jag sov hos dig och pratade helt fuckad, och bah "Det är så varmt här", asså fyfan, och våran humör knäcker fan allt. Eller när vi gjorde det där med isbiten, och ah duvet den andra grejen. Haha shit asså, minnena med dig är helt otroliga, nånting jag aldrig kommer glömma. Men nu förstår jag inte vad som hänt mellan oss, vi har glidit ifrån varandra så mycket den sista tiden, och dom gångerna vi träffas tjaffsar vi mest? Jag orkar inte. Jag vill inte att det här ska vara slutet på våran vänskap för du betyder för mycket för det. Men jag vet inte, vi kanske behöver en paus? Egentligen är det ingenting jag vill men jag gör allt för att inte förlora dig, jag vill verkligen ha tillbaka våran vänskap, oavsett om det kanske inte alltid känns så, men ah under sommarn kommer det ju ändå bli som en paus, och vi kanske behöver det? Men som man säger, bråk gör vänskapen starkare, man lär sig av misstagen liksom. Och gumman jag hoppas du vet, att oavsett hur jag beteér mig mot dig ibland så kan du alltid komma till mig, har det hänt något så finns jag här. Även om jag är fittig ibland så kan du lita på mig, det du säger stannar hos mig och det vet du. Du kan alltid snacka med mig, dag, natt, det spelar ingen roll, jag finns här och det vet du! Jag vill bara säga förlåt för allt jag gjort mot dig, och tack för alla gånger du ställt upp för mig. Jag älskar dig gumman och jag hoppas du vet det. Du är en av dom som betyder mest för mig, jag kommer aldrig sluta kämpa för våran vänskap, när du inte orkar mer, orkar jag för oss båda. Jag lämnar dig aldrig hjärtat. Jag älskar dig Ellie, föralltid!



Du betyder så mycket mer än du tror. Vi måste bygga upp våran vänskap igen. Förlorar jag dig vet jag fan inte vart jag ska ta vägen. Jag saknar dig bästavän.


Therese Johansson Rojo

Nu är det snart en vecka sen Therese togs ifrån oss. Jag läste nyss hennes blogg, hon var verkligen inte värd det här. Hon var en snäll, söt och underbar tjej. Omtyckt av nästan alla och henne motiv var "Lev livet fullt ut". Hur kunde dom göra något sånt här mot henne? Vila i frid Tess, vi ses snart.

Dålig upptatering under sommarn

Blev väckt av att mirre ringde typ 10 över 12. Gick upp och satte mig vid datan. Skulle ju kanske till farmor idag annars ska jag nog med mirre till stan men vi får se hur det blir. Och jag märker att statistiken sjunker? Läääs mera! Nej men det blir också så under sommarn när folk åker bort och jag kan även säga att jag kommer nog inte blogga alls under sommarn, kanske något inlägg då och då men verkligen inte som jag brukar. Och även nu känner jag att jag inte bloggar så ofta, men som sagt, det blir så under sommarn och det får ni faktiskt acceptera. Hursomhelst, nu är det ju också bara 5 dagar kvar tills jag åker till Tunisien om man räknar med idag. Och planerna framåt ser ut såhär.
Idag:
Som sagt vet jag inte riktigt än.
Imorgon: (Söndag)
Ska kanske träffa Ellie på dagen. Senare åker jag hem till mamma och kanske på kvällen sover jag hos Jennifer.
Måndag:
Antagligen vara lite med Jennifer eftersom det är sista dagen båda kan vara med varandra under sommarlovet. Och sen börja packa lite smått.
Tisdag:
Packa, städa och sånt.
Onsdag:
Planet går vid typ 21 någon gång.

Sov gott baby

Ska gå och lägga mig typ nu, tänkte bara slänga in ett litet inlägg först. Har precis sett Twilight, helt okej faktiskt. Och jo jag vet, jag är väldigt efter som inte sett den förs nu, men nu är det gjort i alla fall. Och Edward är så grymt jävla snygg. Shit jag döööör verkligen! Men hursomhelst, vet inte vad som händer imorgon, ska kanske åka ut till farmor -.- Men vi får se hur det blir med det. Ska i alla fall gå och lägga mig framför tvn och antagligen så somnar jag direkt när jag lagt mig ner, åh gud jag somnar typ redan nu. Aja, godnatt sötnos.

Förlåt för dålig upptatering

Gick upp 10 imorse, gjorde mig klar och åkte till liljeholmen, som jag redan sagt typ 3 gånger har min bror tagit studenten idag (så det är därför jag knappt bloggat) och det ha varit proppat med folk här hela dagen och det är det fortfarande, är själv riktigt jävla trött och mitt humör är inte på topp kan jag säga, känner mig som värsta pms kärringen idag plus att jag mår illa, har nog ätit lite för mycket kan man säga! Men ska i alla fall snart åka till pappa, funderar på att hyra en film, köpa lite godis och bara ha en mysig filmkväll resten av dagen som är kvar! Och imorrn får jag min mobil tillbaka så då blir det massor med bilder. Och resten av bilderna från avslutningen kommer när jag fått alla, för jag orkar inte lägga ut dom i omgångar. Hursomhelst, skriver ikväll. Och föresten, färlåt för dålig upptatering, och under helgen blir jag allting upp till mig eftersom Jennifer är borta så jag ska försöka blogga så mycket som möjligt! Kiss


Jag och Jennifer förra midsommarn. Jag älskar dig blodsyster!

Hej då Stockholm!

Kom hem för en halvtimme sen typ, eller ja är iallafall hemma nu. Var med Josefine Ellie och Steffi igår, drog till nypan fast bada aldrig för det var svin kallt! Men doppade benen lite och sånt. Hur som helst, vi umgicks väl fram till 10 någongång sedan gick jag och Ellie hem till henne, haha var på värsta humöret! Satte på en film, jag sov där.. Ja för det esta såg det ut sådär.

Har precis duschat och ska käka lite. Sen kommer Johanna och Lovi med sin packning, och sedan drar vi nog till Hudiksvall. Blir brist på bloggning i helgen eftersom jag inte har tillgång till data men kommer hem på söndag kväll så då får ni bilder från gårdagen och helgen. Måste gå nu annars hinner jag inte med det sista. Ha det bra! PUSS 

Godnatt

Hon har skickat en del men inte alla så hon skulle fortsätta imorrn så ni får stå ut och är själv grymt trött och känner att jag behöver sömn. Så godnatt sötnosar!


Mer bilder ;)

Höhö nu håller Elin på att skicka lite bilder också, dom kommer också när hon är klar :)

Bilder..

Kom hem för typ 2 timmar sen. Var ute med Jennifer, Steffi och Ellie. Vi gick till nypan lite och sånt, mysigt hade vi i alla fall. Tänkte snart gå och lägga mig, är så sjukt trött och eftersom jag ska till storebrors student så måste jag upp hyfsat tidigt så sovdags för mig strax. Fick bilderna Hanna dagit under dagen, nu är det bara Mirre och Nattas bilder jag ska försöka få tag i :) Lägger in några av bilderna jag fått så kommer resten när jag fått dom. Puss !

     
1. Jonna, Emelie, Emma & Jag
2. Elin sötnos
3. Rojina bebu
4. Haha Mirre baby, alltid lika fin !
5. Mirre, Hanna, Emma, Jonna, Emelie, Ellinor & sexiga jag, jag älskar er tjejer!
6. Hanna, Jonna, Emelie Emma & Jag.

Utgång

Puss alla kära läsare, drar ut och träffar Ellie och Josse. Hörs senare!

Hej sötnos

Var extra social igår så satt inte vid datorn, men Ellie kom och hjälpte mig, vi gick ut en kort stund, hon följde med mig på träningen. Vi åkte hem, käkade, jag duschade, sen gick vi hem till henne runt halv elva och tog det lugnt. Vid halv tolv satte vi på Johnny English. Haha vilken humor man kan ha! Båda somnade vid halva filmen så vi gick och la oss i sängen.

Idag vaknade jag halv tio skit stressad eftersom jag hade tandläkartid tjugo i 11. Ellie var så jäkla långsam! Så vi var tvugna att skynda oss och springa upp för alla trappor när vi var i medborgarplatsen. När vi var framme hade dem flyttat tandläkarplatsen till en annan så då sprang vi runt hörnet och letade efter nya stället. Precis när vi kom in i dörren och hade tagit av oss skorna ropar hon "jennifer". Jävlans tur! Precis i tid. Aja sen åkte vi hem, drog till sickla och lite sånt. Har nyss packat klart två fulla väskor till cupen i helgen. Tänkte att jag gör det idag istället för imorgon, skulle bli en sån otrolig stress -.-
Juste, skulle ju träffa min brudar också. Men Aleks kan typ alla dagar förutom måndag och tisdag medans Emma och Vero bara kan måndag och tisdag. Hm.. och jag kan alla den veckan. Har ingen aning om hur vi ska göra.. haha så jäkla typiskst!


SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!

Kom precis hem. Äääääntligen sommarlov :D Vi samlades utanför kyrkan kvart i tio, vi sjöng lite och sånt där som man bruka göra när man har avslutning. Sen slutade vi direkt typ halv 11. Vår lärare tog foton på oss -.- höhö, sen fick vi våra omdömmen, sa hejdå till alla och gick. Känns skit bra med lov och sånt, men asså .. man kommer inte träffa alla på jätte länge, man säger att man ska träffas på sommaren men det blir aldrig av. Men man får åtminstonde försöka. Och plus att glider man ifrån varandra så mycket under loven. Usch vad tragiskt, skolan borde vara öppen men man slipper jobba. Så kan man gå dit just för att träffa vänner, peeerfekt ;) Nej men det som är bra för oss i alla fall är att vi åker till falun två veckor efter vi börjat skolan så vi får liksom tid att komma tillbaka till varandra igen. Så det känns grymt bra! Hursomhelst, ska åka till mamma nu och sover där över natten eftersom jag ska till storebrors student imorgon bitti. Sen blir det studentfest och hela rubbet. Sen ska jag även träffa Jennifer idag också, sista gången på typ .. ah hela sommarlovet i princip? Fyfan vad hemskt! Gumman jag saknar dig redan! Men nu ska jag böja röra mig till. Bilder och sånt kommer ikväll eller imorgon eftersom jag själv varken hade kamera eller mobil så får folk skicka dom bilderna dom tog. Kiss& Hug

Fittwebb

Nu har jag fått webben att funka, eller ah asså det funkar på msn. Men jag hittar inte kameran i datan, asså jag kan inte få upp det dära ni vet när man fottar och skit. Åååh, någon som vet hur man gör? Hjälp mig! Ähh, får ta det dära imorron, är nog för trött för det nu. Så godnatt sweeties.


Sooommarlov imorrn

Kom hem för typ tio minuter sen. Gick till farsta med pappa och köpte nylon tights, nagellack och flät hårband och så tjockade vi oss lite med donken också. Antagligen blir det här sista inlägget för kvällen för jag tänkte nu hoppa in i duschen, måste tvätta håret, sen måste jag ta fram allt till imorrn, så ska jag även måla naglar, och efter ska jag i princip sova. Försökte fixa webbcamera till datorn så jag kan ta lite bilder, blir desperat när mobilen är på lagning och jag inte har nånting att fota med. Ska fortsätta försöka fixa lite med webben sen om jag får tid över. Annars får jag ta det imorrn eller någon dag :) Men vi hörs imorrn babys. Puss


100709

Saknar det där året, året utan några som helst bekymmer.


God morgon. Kan man säga så? Iallafall, vaknade vid 11 av att lillasyster slängde igen dörren när hon gick ut -.- Kunde inte somna om så gick upp och satte mig vid tv:n en stund. Snacka lite med Emma om nästa vecka, vill att grabbarna ska följa med men vi får se hur det blir med det. Det blir nästa helg istället, kom på att det är midsommar då =) Aja hoppas grabbarna kan följa med. De åkte ju hem utan att säga hejdå igår :o Kommer inte hinna träffa alla heller förns efter sommarlovet isånnafall, åker bort nu i helgen, sen till gothia, västkusten, Thailand, Bali.. Ja, är bortrest efter den här månaden så måste träffa mina flickor också. Josefine som åker nästa vecka! Hur fan ska jag klara mig? Ska ju träffa henne imorgon kväll, då gumman måste vi säga ett ordentligt hejdå. För jag kommer sakna dig sjukt. Ellie också för den delen. Vi hade tänkt dra och bada idag men var tvungen att stanna hemma, städa och grejer. Så hon kommer snart hit istället. Hon får hjälpa mig lite så går det snabbare sedan går vi nog ut en sväng i det fina vädret.

Levande dröm


Jag älskar verkligen den här låten !

Ingen rubrik

Kom hem för att tag sen. Började 10 i 9 och vi städade först skåpen, hade en liten samling där vår lärare pratade om Therese, (och dom som nu har mördat henne är nu häktade och mordet var tydligen planerat, det är i alla fall vad det står i tidningen, fyfan asså. Idioter!) Hursomhelst, sen gick vi till kyrkan där vi ska ha avslutning satt man hittar dit, sen hade vi lunch och sen samling igen. Sen fick vi glass och sen slutade vi vid typ halv 1. Och imorrn får jag ju sommarlov, weeeeeeeii, äntligen! Fast jag kommer sakna alla så otroligt mycket! Men man får liksom försöka träffas under lovet ändå! Imorrn börjar jag i alla fall kvart i 10, måsta ändå upp vid typ sju -.- Så någon sovmorgon här blir det i alla fall inte! Suck. Men sen senare mot kvällen, eller ah efter skolan ska jag träffa Jennifer bebis. För sen kommer vi inte hinna träffas nånting mer på sommarn, shit asså jag kommer inte klara det. Och har inte heller träffat Ellie på typ en månad och vi måste också träffas snart. Men jag ska försöka klämma in det någon gång i helgen! Nu tänkte jag i alla fall sätta mig vid tvn bara och vänta till papi kommer hem, sen ska vi till farsta och jag måste köpa nylon tights, nagelack och nått slags hårband eller nått sånt till imorrn satt det inte blir för tråkigt i håret. Och om exakt en vecka skulle Therese fylla 16, Vila i frid Tess. Fast det finns något posetivt också och det är att jag åker till tunisen om exakt en vecka, yeeeah, fast det är kanske inte något posetivt för er men för mig i alla fall :D Sen kommer jag hem torsdagen den 25. Och den 29 eller 30 åker jag till Alexandra och den 1a fyller hon år. Saknar dig baby! Sen tillbringar jag nog större delen av sommarn där ute i Edsbro med henne. Fast i ungefär en vecka ska jag till landet också, fast då ska hon ändå med. Oj det blev ett ganska långt inlägg, höhö. Aja, Kyyyyyss


Nighty on you my friends

Jag vet att det är sommarlov och att man ska lägg sig sent, vakna sent och allt sånt. Men ska faktiskt gå och lägga mig i sängen nu, ligga och snacka lite med Filip. Är sjukt trött och fortfarande på dåligt humör.. Hörs imorgon om jag inte har fullt upp!

Hug


Vad skulle jag gjort utan dig

Du är den ända som har kraften till att få mig må bra. Filip jag vet inte vad jag skulle gjort utan dig. Det känns som att du är den ända som förstår mig nu, efter allt är det ändå du som får mig fortsätta hoppas och tänka framåt. Jag skulle inte kunna ta mig igenom det här om det inte vore för dig. Tack för allt bästavän! Du är underbar.

Jag saknar oss


Det finns så mycket jag kan ta upp som vi har gjort. Ett uttav de bästa och tydligaste minnena är midsommaren 2007. Men allting började svagna efter att jag bytte skola, det var då det mesta försvann. Tappade kontaken med flera.. oavsätt om du inte gick i den skolan då, tappade vi kontaken. Vi får båda nya vänner, självklart. Det är jag själv medveten om men att vi inte har tid för varandra någon gång. Vi bor ju fan 20 meter ifrån.. Kommer ihåg när vi gick i fyran och sa att våra föräldrar skulle bli tillsammans. Haha hur mycket problem jag än hade då, var den tiden nog den bästa. För då fick jag tid att umgås med dig. Alla bråk med Sandra fick mig ett snäpp närmare dig. Ändå glider vi sakta ifrån den tiden, visst var det 2006 då och 2009 nu men vi har klarat oss igenom det mesta. Den perioden vi inte fick vara, men vi klarade oss igenom det. Skulle vi inte träffats iallafall, skulle vi stå varandra ännu längre bort idag. Jag saknar dig bästavän. Jag gör verkligen det. Skulle göra allting för att få oss tillbaka till hur vi var då.



Ibland känns det som att vi inte finns för varandra längre. Jag gråter nästan för det, för du är bland det bästa som hänt mig. Biestis jag gör vad som helst, vad som helst.. bara jag får dig tillbaka till mig.


Bra på designer?

Okej jag ger upp. Har försökt med den dära jävla designen nu ett tag, egentligen skulle Jennifer göra det men det funkade typ inte så hon orkade inte mer, så då skulle jag försöka gör en ny, men det blev inte heller så lyckat som ni kanske ser. Men vi får ha den så länge tills någon av oss orkar göra en bra och fin design eller vi hittar någon annan som är bra på designer, så om du är bra på det, skriv en kommentar för det skulle behövas! Hursomhelst, måste verkligen gå och sova nu, annars kommer jag aldrig orka imorrn, måste upp halv sju liksom, herregud hur fan ska jag orka. Aja får väll sova nu då. Sov gott cuties.

Sur på det mesta just nu

Seriöst, vet inte vad det är. Är på himlans dåligt humör. Kan bli så jäkla dryg jag vet, vet inte varför. Förlåt till er som behövt ta del av det och förlåt Filip. Jag menar inte allt jag säger.. du är underbar. Det är du. Och du är världens bästavän, det är du också! Förlåt. Vet inte varför jag får humörsvägningar. Allting går bara inte vägen för mig just nu. Och gud vad irriterad jag blir på vissa som tror att de äger mig, säger till mig vad jag ska göra och inte göra, säger åt mig vad som är rätt och fel, vad jag ska ha på mig och inte ha på mig. Som om jag inte vet vad jag ska göra och vad som är rätt eller fel? & jag får väl ta på mig vafan jag vill! Tro inte att ni är bättre än mig. Fortsätter ni så förlorar ni mig bara tillslut ..

Men förlåt Filip. Du är värd någon mycket bättre än mig, jag vet att du vet det.

Paris Hilton's my new bff

Förlåt för dålig upptatering men har inte varit hemma så mycket och har inte haft så stor blogglust. Skulle ju bada idag med skolan men istället åkte vi till tekniska museét och var där i en timme, lite onödigt kanske, dom kunde ju bara låtit oss åka hem direkt istället. Hursomhelst, vi slutade vid tolv, då åkte jag till mamma, hämtade min skolasvlutningklänning och kollade när Sofia fixade sig till balen, hon blev jätte söt. Vill också ha bal. Men kan låtsas att skolasvlutningen är en liten bal och göra mig lite extra fin till den, right? ;) Höhö, ska i alla fall sätta mig och kolla på Paris Hilton's my new bff. Verkar sjukt patetiskt men lite kul ändå. Ska försöka skriva mer ikväll. Puuuss


Saknar dig gumman, vi måste träffas snart!


Bloggar senare

Gråter för Therese, mår inte bra på långa vägar. Sjuka jävlar! Gå och ta er!


Tagna med dålig mobilkamera














Sista dagen jö!

Är hemma nu. Skoldagen gick otroligt snabbt. Skulle egentligen sitta ute och lyssna på rektorns tal osv. Men det regna som sagt så vi satt i aulan istället. De hade kortat ner talet och antal låtar så det gick snabbare =) Sedn gick vi ut, kollade när niorna släppte sina ballonger, sen gick vi tillbaka till klassrummen och fick pappren. Mer än så var det inte. Bestämde med Filip igår att träffas. Vi pratade lite efter skolan idag men det avbröts och sedan fick jag inte tag på honom. Ella, Emma och Dennis skulle typ också vara med. Som de flesta vet laggar min mobil ganska ofta så ibland blir det svårt att få tag i mig också. Men orkade inte dra till Älvsjö och vill träffa honom ensam. Filip, bara du och jag. Aja nu såg jag att jag har runt 6 missade samtal -.- Istället hade jag lovat Emma att fälja med till farsta. Men Vero hade inga pengar så vi drog hem till henne först (träffade Nedt på vägen ! haha nah, förlåt gumman). Träffade grabbarna, käka tjockis lunch på donken, my love. Gick runt lite.. kollade efter massa olika saker. Kommer sakna mina brudar sjukt mycket ! Men bestämde att vi skulle träffas nästa vecka innan alla åker iväg. Så det blir nice. Bio eller nått =)

Resten av bilderna kommer i nästa inlägg, tar tid att ladda upp!



Så här kan man också se ut på en skolavslutning ..

Kort dag

Så, är helt klar. Ska ha på mig Emmas nylån tights iallafall. Det kanske hjälper lite? Men ska ha på mig kofta också och en jacka på vägen dit. Tunnelbanan kommer 18 över nio så ska snart gå, först ska jag bara borsta tänderna. Blir ett kort inlägg, hinner inte skriva mycket. Ska iväg och träffa Emma och Vero. Ni får bilder efter skolan. Kiss kiss!


Godmorgon

Godmorgon. Vaknade vid sju ungefär och klev upp typ halv 8. Ska snart åka till eriksdalbadet med skolan och det var mening att vi skulle bada .. ute. Kul eller hur? Jag tänker i alla fall inte bada i det här vädret. Usch vad kallt. Hursomhelst, ska till mamma idag och hämta avslutningkläder. Sen händer inte mycket mer vad jag vet än så länge. Nej men nu ska jag snart börja röra mig. Kisses.

Dagens outfit:
Tights - H&M
Gråt linne - H&M
Svart tubkjol - GT
Vit stickad tröja - Lånad av Jennifer

REGN PÅ SKOLAVSLUTNING!

God morgon sweeties!

Har ni kollat ut? Det är inget fint väder alls, regnigt och kallt. + klänning? Hm.. naej inte riktigt. Men jag ska gå med min klänning iallafall! Får bli sjuk isånnafall. Vet inte om jag ska ha tights under istället för ingenting. Kanske nylon, fast det är ju typ ingen skillnad om man tänker på värme och sånt. Det är mest bara för att man tycker ens ben är fula eller om man inte hinner raka dem? =) Vet inte. Vill däremot inte komma med svarta tights, passar inte på min klänning.. Åh! Vad ska jag göra? :o Det kommer typ sluta med att jag går med jeans och tjocktröja. Haha! Nej absolut inte. Dåligt väder, dåligt väder, dåligt väder! Suuuuuuuuger. Aja håller på med frukosten och ska fixa håret och ansiktet.
Ha en bra dag i det skit fula vädret! Love you all.



Den här tjejen drar jag till västkusten med efter Gothia
i drygt en vecka. Nej ni får inte följa med! =)

Bedtime

Godnatt babys. Hörs imorrn. Kärlek!

Behöver dig boo

Är verkligen inte på mitt bästa humör just nu men det går ju inte att inte garva åtminstone lite till denna låt! Haha erkänn att den är lite skön och visst bli man på lite bättre humör?



Rest in peace


Tittar runt lite i Thereses blogg (klicka här för att komma dit). Sista inlägget är fullproppat med "vila i frid" kommentarer. Det som hände, det är hemskt. Att folk äns kan tänka tanken på att göra en sådan sak. Idioter rent ut sagt! Idioter. Står ju i tidningen om hela händelsen så det är säkert jätte många som vet om vad som har hänt. Grejen är ju att denna tjej går i min bästaväns skola inte långt här ifrån och varje dag förra sommaren såg jag henne näst intill ett bad skratta och vara glad. När hon var en uttav dem där fjortisarna. Kommer ihåg när jag träffade henne ute på stan full med smink och fjällräven. Det har fan inte gått ett år än och herregud vad mycket misshandel och mord som redan hänt! Förstår inte vad människor tänker med. Varför är det nödvändigt att misshandla och mörda folk? Blir man bättre för det? Fan heller. Man sjunker så jävla lågt! Therese Johansson Rojo alla saknar dig, från topp till tå. Vila i frid!

Hudiksvall



Vet ni vad? Jag ska till Hudiksvall helgen som kommer! Me and my crew ska på cup ;)
Så sjukt jäkla nice. Eskilstuna, Hudiksvall, Göteborg.. Fy sjutton vad det längtas! Umgås med tjejerna, finns det något bättre? Iallafall ska bli himlans roligt. Och jag behöver inte ta med min madrass! För Johanna var otroligt söt och frågade om jag ville dela en stor skön luftmadrass med henne. Självklart. Vem tackar nej till det? Mindre packning för mig dåra =) Johanna är så generös!

Städning? Not my thing.

Har städat helften och jag har redan tröttnat. Tar fan aldrig slut, känns som det jag tar undan kommer tillbaka hela tiden :o Funkar det så? Nej trode väl inte det. Fast egentligen städade vi inte så mycket, gick mest bara runt i klänningarna överallt i lägenheten. Snyggingar! =) Så det kan ju vara orsaken till att det är ganska mycket kvar.. Aja ska sitta kvar vid my computer en stund. Väntar med städantet ett tag, städning & jag går inte ihop på något sätt!


Godmorgon .. ?

Vaknade nyss, har inprincip sovit större delen av dom senaste timmarna. Väntar nu på att pappa ska komma hem och fixa mat. Imorgon har vi i alla fall bad med skolan. Ska till eriksdalsbadet och ska egentligen bada på utomhusbadet men jag vet inte hur det blir med det med tanke på hur vädret ser ut just nu och vi får se om jag övehuvudtaget ska bada, men jag ska följa med i alla fall. Vet inte riktigt vad jag ska skriva .. Är sjukt trött och har inte mycket att skriva om. Jag vet att bloggen kanske har blivit lite tråkig nu mot slutet men vi ska bättra den. Love


Alexandra hjärtat, jag saknar dig över allt annat ! Jag behöver dig just.
Jag älskar dig mest bästavän, det vet du !

Städning!

Blev uttråkad så åkte hem tidigare från stan. Ebba åkte ju med så det var ingen fara. Träffade Ellie iallafall igen när hon kom hem, nu ska vi storstäda mitt rum och testa klänningarna till imorgon! Puss så länge


Än en gång, Vila i frid Therese

Kom hem för en stund sen. Har varit med Jonna, Mirre och Emelie, vi var lite i skolan och på Tess minnesplats. Jag kan fortfarande inte förstå vad som hänt. Och jag blir grymt irriterad på alla jälva journalister och reportrar hela tiden, dom kommer fram hela tiden och bah, ah vi ställa frågor lalala, en vän har dött och dom liksom hoppar på en som en jävla jag vet inte vad. Så otroligt respektlöst. Usch, dom skulle säkert offra liv bara för att få en bra story. Idioter säger jag bara! Hursomhelst, ska göra lite mat, sätta mig framför tvn och bara ta det lungt. Kanske sätter på en film eller något, känner att jag inte riktigt mår så bra efter allt och det känns som om det här aldrig kommer ta slut heller. Fyfan, alla saknar dig Therese! I alla fall, blir kanske inte så mycket inlägg idag men ah ni förstår säkert. Puss


Rip Therese Johansson Rojo

Sommarlov... imorgon?

Hej guys!

Förlåt förlåt förlåt har haft fullt upp i helgen. Josefine har väl skrivit det mesta ungefär förrutom att jag hoppade på henne när vi kollade på skräckfilm, så hela sängen flyttade sig och jag ramlade ner och slog i huvudet i ett eluttaget :o så nu har jag är jäkla bula i pannan! Fast den har gått ner lite men det gör fortfarande ont.. smidigt.

Hade klassens dag idag så spelade bara fotbollstunering, käka lunch och fikade lite. Slutade för typ en timme sen :) Ska fixa mig snart, träffa Ellie när hon slutar och dra in mot stan. Fattar ni att det är skolavslutning imorgon?! Längtar som fan men tänk så mycket man komme sakna vissa. Hemskt ju! Inte minst att man inte kommer stå varandra lika nära. Jo visst är man bra vänner men ni förstår, det blir inte likadant. Aja det får bli som det blir, tänk positivt Jennifer!

Kiss kiss cuties! Ska gå och göra mig iordning.


Igår träffade jag Ellie när jag kom hem ifrån matchen. Vann återigen, 3-1 ;) Sa ju att vi kommer tillbaka. Men vi hade tänk dra och bada i Älvsjöbadet men det blev sent och kallt så vi drog hem till henne istället och kollade klart en film. Sen drog vi hem till mig, käka och sedan träffade vi Adam. Pratade lite med Jonte i telefon också .. Puss!

..

Fyfan asså, mitt huvud sprängs, jag har seriöst typ gråtit sönder min hjärna. Det är hemskt det som hänt verkligen. Jo jag vet, nu blir det en del inlägg om Therese men liksom, asså jag kan själv knappt fatta vad som hänt, hon är borta och hon blev bara 15 år, men det sägs att gud tar dom finaste först, och det verkar vara sant. Hoppas du har det bra där uppe, vi ses snart!

Therese Johansson Rojo

Kom precis hem till pappa. Har varit på Tess minnestund och åkte sen hem till mamma, hämtade saker och sen åkte till pappa. Asså det är verkligen sjukt det som hänt och jag kan fortfarande inte förstå att hon verkligen är död och det var seriöst helt hemskt på minnestunden, alla stog och grät floder. Och asså det känns inte verkligt, jag menar, sånt här ser man i filmer, läser om i tidningen, men aldrig händer än själv. Asså shit hur kan man vela göra en människa såhär illa. Jag fäller en tår för dig. Jag ha sagt det en gång och säger det igen, Vila i frid Therese Johansson Rojo!

RIP

Några har antagligen redan läst i tidningen om en 16 årig tjej som blev mördad inatt och dom flesta i alla fall från min skola vet vem hon var. Tjejen som blev mördad gick i min skola och skulle precis gå ut 9an. Jag kände henne inte alls egentligen, utan vet bara vem det var men tycker ändå det känns jobbigt. Oavsett fast vi aldrig snackade, var hon fortfarande en del av min vardag. Jag såg henne varje dag, och jag känner även folk som kände och var vänn med henne. Det är helt hemskt att sånt här ska behöva hända. Allting handlade egentligen mest om en kille, och slutade med mord, helt sinnessjukt! Är just nu mest bara chockerad. Och jag trodde aldrig dom som nu sägs mördat henne skulle kunna göra en sån här sak, men tydligen är inte alla männiksor som dom verkar. Usch, vill verkligen inte till skolan dom sista dagarna som är kvar, kan ni föstå vilken stämning det kommer vara? Fyfan, men jag kan faktiskt erkänna att även jag tycker det här är jobbigt, tänk då hennes närmaste vänner, hennes familj? Åh gud! Jag kan fortfarande inte föreställa mig att hon är död, hon finns inte längre. Och hon blev bara 15 år, hon hade inte äns levt halva sitt liv än, hemskt verkligen! Rest in peace Therese!


Helgen

Ja jag vet. Otroligt dålig upptatering men som jag sa blir det alltid lite slarvigt över helgen. Täkte bara bertätta lite smått om fedag och lördag.

Fredag:
Som jag redan skrev i ett tidigare inlägg var jag i stan efter skolan och träffade senare Jennifer. Gick hem runt 5 ifrån henne, åt, ringde Tess och träffade henne. Vi var hos henne en stund , snackade lite och sånt där. Vid typ 8 bestämde vi oss för att dra till bagis på någon typ bagisfestival, men vi gick aldrig riktigt dit utan umgicks bara med typ "bagisfolket", vet inte riktigt vilka det var för folk kom och gick hela tiden och jag kommer knappt ihåg namnet på männiksorna. Sen i alla fall drog vi hem vid typ 12. Vi satte på en film och somnade till den.

Lördag:
Jag blev väckt typ vid halv 11. Tess var redan uppe och satt och kollade på tv. Sen åt vi, duschade och sånt där. Sen gick vi hem till henne (Vi är grannar satt det tar typ 1 minut att gå) och jag hjälpte henne att baka tårta till någon tjejmiddag hon skulle till på kvällen och så plattade jag håret och fixade mig lite mer. Sen vid 1 typ mötte jag Jennifer (Vi är också grannar) så vi drog till älvsjö IP och kollade på fillips match. Sen vid typ 4, halv 5 åkte vi hem och åt lite och sånt. Sen gick vi och hyrde film, det blev två skräckisar, "Instängd och Solstice". Grymt bra båda två, men Solstice var nog bäst. Men båda var ganska läskiga, faktiskt dom läskigaste skräckfilmerna jag sett på länge! Nånting jag rekommenderar. Hursomhelst, vet inte riktigt vad som händer idag, ska nog mest bara vara hemma. Hjälpa mamma lite och sånt och på kvällen ska jag till pappa. Men ah som sagt, förlåt för dålig upptatering men nu är jag tillbaka igen som vanligt :) Puss


Heartbreak hotel

Sitter här med Tess nu. Vi kom hem för ca 10 minuter sen. Tänkte sätta på en film och mysa framför den så det blir inget långt inlägg men jag skriver lite mer imorrn om kvällen och sånt. Jag vet att det har blivit grymt dålig upptatering i dag men så blir det oftast under helgen, man är upptagen med andra saker och sånt. Ska i alla fall se heartbreak hotel, en gammal favorit nivet. Men vi hörs imorrn. Kääärlek


Uppdaterar imorgon

Förlåt bloggen, mår sämst. God natt !


In need to relax

Det tog sin tid haha men gud så skönt, jag behövde det =) Tänker inte hitta på något speciellt ikväll. Har ingen ork för det. Jonte har säkert skickat 200 sms att jag ska ringa honom så gör väl det -.- Har ändå ingenting annat för mig. Hoppas på en bättre dag imorgon gör jag. Skippar att kolla på matchen tidigt på morgonen. Går istället och kollar på Filips match :) Känn dig hedrad Filip! Skippar att kolla på match för dig. Haha ja vill träffa honom efteråt också men sen är det en till match klockan fyra tror jag, eller så var det tre. Aja men fan kanske inte hinner då. Får kanske träffa honom på söndag istället isånnafall om han har tid. Skitsamma, känns som jag babblar massa onödigt. Ska ta och ringa Jonte, tror han svimmar snart. Så jäkla desperat!


Första vinsten :$ Haha!

Vi vann, 3 eller 4 - 0. Haha kommer inte ihåg :$ Vem är bäst? Sa ju att vi var på g. Det gick faktiskt bra för oss. Hur som helst, kom hem och käkade :) Ska lägga mig i ett lååååångt skönt varmt bad nu! I'll be right back. Bajen är på gång nu hörrni! Se up ;)

Tess baby

Jo det blir Tess en stund nu. Men skriver sen igen när jag kommer in. Kyss


Haha , skillnad?

Så .. Har nu ätit. Fölåt för grymt dålig upptatering men har liksom inte varit hemma. Började skolan vid halv 9. Hade först So prov som faktiskt gick bra fast jag inte sa ett ord typ. Men han gick bara igenom allt igen typ. Sen hade jag spanska redovisning och det känns grymt skönt att det äntligen är gjort, nu är jag i alla fall godkänd i alla ämnen. Resten av dagen har jag gjort typ ingenting och vi slutade runt halv 1. Drog då till stan men Jonna, Emma och Emelie. Dom köpte sånna här Shooters glasögon (Stavning) och sen åkte Jonna hem och Jag, Emma och Emelie stannade kvar i stan och dom köpte bikini. Själv köpte jag ingenting eftersom jag inte hade pengar med mig. Mötte även Robin, Pontus och Blackawall som var på väg hem till Pontus. Sen drog vi i alla fall vidare till donken och åkte hem runt 4 nån gång. Gick direkt upp till Jennifer. Var där en stund och gick hem vid typ 5 och åt. Ska ringa Tess nu och så får vi se om jag går ut en sväng och träffar henne. Imorrn blir det Jennifer antagligen. Jag saknar henne så grymt mycket verkligen! Vi umgås ju knappt längre så det är otroligt skönt när vi äntligen träffas. Och så har jag världens mens värk också, usch livet suger verkligen iband! Nej men nu ska jag ta och ringa Tess. Hörs ikväll babys!

 
HAHAHA XD Snacka om skillnad? Fyfan vad jag såg ut, pinsamt
värre! Första bilden är typ tagen för ca 5 år sen. Tror jag.
Gick i 2an eller 3an typ, eller jag kommer fan inte ihåg. Men längesen i alla fall! Höhö x)

Mat

Förlåt för ingen upptatering idag men kom nyss hem, ska käka. Skriver sen. Puss


Match mot Aspudden

Är det bara jag som är nervös? Har samling klockan 18.00 ikväll, matchen börjar 19.00 och vi ska möta Aspudden. Det har sugit för oss hela serien hittills! Så vi måste vinna den här matchen om det ska kunna lyckat. Men jo jag tror vi klarar det. Eller hur sötnos?! Hammarby tar hem den här matchen och blir bättre! Vi är ju Hammarby förfan ;)
Söders stolthet cuties!


Ni får vänta =)

Är hemma nu. Har inte tagit bild på klänningen, för ni får inte se den. Visst är jag lite elak nu men det får bli så eftersom det ska bli en surprise haha. Efter skolavslutningen får ni lite bilder så kan ni se då vad jag hade på mig :)

Lång dag?

Hej älskling. Rensade bara skåpen, några städade klassrummet och korridorren & några städade No salen och korridoren där. När alla var klara fick vi gå hem, tog typ en timme. Så vi fick sluta drygt 11. Efter skolan åkte jag med några till farsta, Josef skulle handla byxor. Var där en halvtimme kanske. Åkte hem, käka lunch. Snart ska jag åka och hämta min avslutningsklänning!

Shool



God morgon alla fina läsare!

Vakna för en timme sen ungefär, börjar nio idag så kan ta det lugnt. Vi bara städa, rensa skåpen och sånt. Ingen riktig skoldag precis. Oj juste haha det är fredag! Efter helgen är det bara två dagar kvar sen är det sommarlov! Åh ska bli så jävla nice :) Kommer inte träffa alla på två månader (buhu) men jag får stå ut. Sommarlovet ska ju ändå vara det bästa lovet! Men vet inte om jag orkar göra så mycket idag, har match ikväll så.. Det blir skolan sen åker jag kanske hem. Om jag kanske inte träffar Josefine en liten stund. However, ska göra mig klar =) Kiss

Bedtime

Tänkte gå och borsta tänderna nu och sen blir det sängen för mig. Behöver verkligen sömnen så jag orkar imorrn. Försov mig en halvtimme imorse även fast jag tycker att jag la mig hyfsat tidigt men tydligen inte tillräckligt. Aja godnatt sweeties. Loveu.
(Ååh shit, kom på att jag inte pluggat ett piss .. Paniiiiiik!)


Jag bjuder på den här, visst är jag snäll!?
Alexandra baby, jag saknar dig över allt. Jag älskar dig syster!


Överviktig? Ge upp!

Kom precis ut från duschen och sitter och mumsar i mig en bit bulle. Kom precis på och tänka på det här med "överviktighet". Jag menar, asså minst hälften av mina kompisar klagar jämnt på att dom är så överviktiga, "Kolla mitt fett" "Åh mina lår är så stora" Blablabla. Men problemet är att ingen av dom är det, dom är typ smala som pinnar hela bunten. Asså jag säger inte att man måste älska sin kropp, verkligen inte, för det kan jag erkänna att der gör inte jag heller. Men jag menar, man kan ju inte säga nånting som inte är sant? Asså om man kommer lika högt upp som dom här i "du är vad du äter", jo då kan jag förstå att man kanske säger att man är överviktig. Men ibland borde man vara glad att man har lite fett på benen för det är inte kul att vara hur smal som helst heller. Tro mig, jag vet. Jag har själv alltid haft väldigt svårt för att gå upp i vikt och önskar ofta att jag var större än jag är. För det första är det svårt att hitta kläder som passar än, nånting jag alltid haft problem med och det här med att folk alltid kommenterar och sånt, även det är grymt jobbigt. Och det är liksom inte fint att vara hur smal som helst heller enligt mig. Och tänk också på, när man säger att man är överviktig, tänk dom som är mycker större och tjockare? Fan vad kränkande det borde kännas för dom också. Så sluta med det dära med att man är tjock och var nöjd för den man är istället. När man kommer runt 20 - 30 årsåldern kanske man kan börja tänka på vad man äter. Men liksom, vi är barn fortfarande så ge upp och var glad för den du är istället!


Så typiskt

Åh blir så himla irriterande på min lillasyster ibland. Eller nej, ofta! Nu ska hon tydligen också plugga på datorn, så hon måste ha den snart. Snacka om att ljuga sig fram till playahead eller nått. Aja ses imorgon sötnos. Ha det bra! God natt. 

5 frågor om dig
Vad heter du: Jennifer
Är du oskul: Ja, stolt också.
Favorit blogg: Läser flera bloggar, har ingen speciell favorit.
Gillar du någon: Ja det gör jag
Vad heter din bästavän/-ner: Har flera bra vänner men Josefine och Ellie


Älskar hon på bilden


Svenska uppsatsen helt klar!

Gick ner till rix video, köpte lite gott. Josefine följde med mig hem, jag fortsatte skriva klart min svenska uppsats. Nu är den helt klar! Jag är ju bara för bra :o Var sjuk veckan de började skriva så det har gått lite segt för mig men fan, jag är klar! Stolt som sjuton.


Duschen

Kom hem nyss. Tänkte gå och duscha , skriver sen. Puss

Går ut, puss

Blir många "kommer snart" inlägg men det blir så ibland när man är populär :$ Haha nej men har haft mycket att göra, försöker ändå hinna med bloggen. Ni får stå ut med det ett tag nu senaste skoldagarna. Aja ska ut och träffa Josefine igen, puss på rumpan stumpan!


Utgång ..

Drar ut och träffar Jennifer en liten stund. Orkar verkligen inte plugga,
kommer ändå inte klara det för jag fattar verkligen noll! Skriver mera när jag kommer in. Kyss


Shit, kommer verkligen ihåg våra tider.
Saknaden svider otroligt! (Sjukt gammal bild!)

Den perfekta klänningen

Hittar ingen bild på klänningen men det är en vanilj vit tubklännning (man kan sätta dit band om man vill) med en lagom stor rosett över brösten. Blev faktiskt nöjd med klänningen :) Har lagt undan den så drar och köper den imorgon. 259 :- från Vila. Ganska enkel men ändå inte för enkel, thats how we like it =) Kör kanske på ett halsband fast det kanske blir för mycket på en och samma gång? Vi får se. Ska nog ha på mig klackar också om jag hittar dem annars blir det mina plattskor, lite gulliga sådär. Ska ni ha någonting speciellt på avslutningen? Kanske ett par utåt sydda byxor med en over size tröja? Eller kanske en tight kort klänning med mycket push-up ?   


Omprov, på omprov .. på omprov?

Asså gud jag får verkligen panik. Har omprov på omprov på omprov imorrn .. typ, eller det kanske bara är omprov på omprov? Aja hursomhelst, hade prov i So för typ några månader sen där det var typ om Islam, Stater, Städer och sen typ Rom tror jag det var. Första gången var jag sjuk och visste inte att vi skulle ha provet så jag gjorde ingenting. Sen när jag skulle ha omprov så visste jag inte heller men hann öva lite så jag klarade typ Islam grejen. Och hade jag typ omprov igen och då klarade jag rom, så nu har jag stater och städer kvar imorrn. Man bah, lyckat! Men det största problemet nu är att jag inte övat ett piss och pallar verkligen inte göra det heller. Asså jag lovar när jag börjar 8an, min lärare kommer bah, ah josse du kan ju börja med att göra omprov igen eftersom du inte klarade det i 7an, usch nej! Det vill jag verkligen inte, så jag kanske borde plugga nu .. ? Aja ska försöka lite i alla fall, så jag skriver när jag är klar. Biiig love!

Förlåt

Förlåt för dålig upptatering under dagen men som sagt har jag varit i stan. Mötte Jennifer runt halv 3 i globen efter hon varit hos sin sjukgymnast. Sen åkte vi till stan, jag köpte en ny piercing till min läpp på punk shop. Ska försöka få en bild på den men kameran blir fuckad när man tar närblid på saker, ska försöka fixa det. Men hursomhelst, köpte öven en kula som jag också tänkte ha till läppen men det var för stor så den får jag ha till navelpiercingen ist. Sen drog vi till farsta, Jennifer hittade en avslutningsklänning och jag köpte också ett par örhängen. Kom hem, åt och så vidare. Försöker ta foton men som sagt är kameran cp men ska försöka lägga in dom få jag fick. Tänkte även försöka börja med Hissar/Dissarlista här i bloggen. Men det gör jag senare ikväll i sånna fall. Puss

Dagens outfit:
Tights / H&M
Vit T-shirt / H&M
Svart tubskjol / GT
Halsband / Vet inte
Guldiga örhängen / Bikbok/

Kääääk

Förlåt bloggen ska käka. Snart tillbaka! Har lagt undan en avslutningsklänning äntligen.
Ska nog köpa den imorgon, visar bild senare. Puss så länge!

Stan

Sitter här med och sjunger bamse med lillasyster, haha nästa idol kanske? Hursomhelst, kom hem från skolan för typ 20 minuter sen, dagen var chill. 9orna och 8orna hade kabaré en timme typ och resten av dagen gjorde vi ingenting speciellt. Ska snart dra till stan med Jennifer, hon ska ju köpa en avslutningsklänning och jag måste köpa en ny piercing om Mami har lust att ge mig pengar eftersom jag håller på med den så mycket så åker den in i min läpp, skit äckligt, men så jag måste köpa en större så jag inte kan dra in den och ska försöka låta det stora hålet växa igen. Kiss
 
Sötnos!


No more real school!

Shu allihopa :) Vilket väder! Regn och skit. Uschabuscha, sånt gillar vi inte.

Idag var min dresscode ett par svarta jeans, ett svart linne och grå kofta. Orkade inte slänga på mig något speciellt. Det skulle ändå bara förstöras av regnet. Tummen ner på regn när det nästan är sommar! Men idag var det sista riktiga skoldagen. Överlyklig! Dessutom skulle vi sluta fem över halv ett men fick sluta tidigare, runt kvart över tolv. Hur nice är inte det? Har bokat tid hos min sjukgymnast klockan två så ska käka pannkakor med glass (världsklass!) sen ska jag börja röra mig mot globen. Puss!

 

Gammal bild

Simon say's go to sleep


                                        Saknar dig bästavän Alice Gustafsson

Har bestämt mig för att gå till skolan imorgon, woho. Mår lite bättre nu så ska iallafall försöka klara mig, slutar fem över halv ett så det ska väl gå bra. Så ska jag börja ta bort mitt smink och göra mig iordning för sängen. Ha det bra!


Skolavslutning snart, panik!

Har ni köpt avslutningskläder? Jag har min avslutning på tisdag och jag har inte hunnit köpa någonting! Åh, får panik snart :o Funderar på en enkel klänning med ett par klackar, ett matchande halsband och lite lätt sminkning. Låter inte det charmigt? Kanske några lockar i håret också. Super gulligt ju. Måste bara få tid för att köpa allt det som behövs! Hm.. imorgon ska jag till sjukgymnasten efter skolan. På fredag har jag match. Lördag ska jag träffa Josefine. Söndag har jag match. Ingen tid! Herregud. Kan ju inte komma till skolan i vanliga kläder! Får tvinga Josefine att följa med mig in till stan. Eller hur gumman, visst hänkar du? Gud va fult.. hänkar. Haha!  

Jag kör nog bara på någonting vitt enkelt och kort. Jag menar, vissa har ju ingen
som helst stil. De kommer säkert i sånna här långa svarta hemska kjolar till en skolavslutning. Wäh! Inte jag inte!



Tänk er bära en sån här. Skulle inte det vara bekävmt?


Dumheter


Ellie. Visst är hon söt?

So i'm back again. Kom hem vid nio. Mötte upp Ellie på gården, gick ut en stund. Hon kunde inte vara länge för hon skulle träffa sina kusiner men hon kom en stund för att träffa mig. Sötnos! Eller? Haha. Nej men hon är riktigt dum i huvudet! Tänker inte nämna varför, för hennes skull. Men jag vet att du läser det här nu och sluta upp med du du håller på med. Du kommer råka illa ut senare. Jag lovar dig .. för ditt eget bästa.

Hemma från träningen

Rubriken förklarar väl det mesta. Ska bara käka och ta en snabb dusch ;) Kommer snart!

Update: Går ut en snabbis för att träffa Ellie. Puss så länge !




Har ni sett huset som sitter på globen? :o

.. det sista innan bedtime.

Kvällens planer:
Ta ett varmt skumbad
Måla naglarna
Klippa håret
Städa
Välja kläder tills imorrn
Ringa Alexandra

Tror ni jag orkar göra allt det där innan jag deckar? Jo jag ska i alla fall försöka.
Så antagligen blir det här sista inlägget för dagen så godnatt babys. Dröm sött!


..

Har du pojkvän/flickvän? Nä ..
Är du kär? Nej inte riktigt kär, men gillar .. lite.
Hur tidigt stiger du upp? 07.00.
Vem/vilka vet mest om dig? Alexandra.
Gillar du att slåss? Haha, jag kan inte slåss?!

Vad ska du göra ikväll? Duscha& sen sova.
Var har du ont? Huvudet just nu.
Är du bra på att måla? Haha nej verkligen inte.
Vem kramade du senast? Anton.
Vad längtar du till? Sommarlov!
Vad heter dina husdjur? Ääh .. jag kommer inte ihåg, dom har typ inga namn.  
Har du körkort? Nej.

Favoritgodis? Choklad!
Morgon- eller nattmänniska? Mer nattmänniska än morgonmänniska i alla fall.
Sparare eller slösare? Slöösare!

Har du några homosexuella vänner? Nej inte vad jag vet.

Bio eller promenad? Bio.
Är du kittlig? Ah!

Rädd för insekter? Haha aah alla typ XD
Anser du att du är stark? Nä.


Sjuk ..

Kollade precis klart på filmen "Picture this". Råkade somna en stund också, blev väckt vi typ 5 , gick upp och åt och kollade sen klart filmen. Är sjukt trött och tror fan jag börjar bli sjuk. Har huvudvärk, börjar få ont i halsen, kallsvettas och är helt jävla slut. Ska snart gå och duscha sen blir det nog sängen för mig. Får verkligen inte bli sjuk nu dom här sista dagarna, och kul att vara sjuk när man har sommarlov också? Usch nej, måste se till så jag inte blir sjuk nu innan lovet verkligen! Love

Gamla prylar

Hej sötnosar!

Allt bra med er? Själv stannade jag hemma sjuk så antar att det är mindre bra. Så har inte orkat sitta vid datorn men har faktiskt fått igång min svenska uppsats idag, är skit stolt! Har försökt flera veckor.. ja, det har inte gått så bra alls om man säger så. Nu är jag iallafall på g. Det är ändå bara imorgon kvar som är riktig skoldag så ska försöka ge allt den sista dagen. Imponera på lärarna sista dagarna är ingen nackdel =) Aja har städat lite också, har massor kvar, men hittade lite små saker! Som typ varit borta en evighet :o
Nej men en månad kanske. Haha.. (Fan tappa min lur nyss, tappar den hela tiden. Not good!) Ska behandla mig själv med det jag hittade plus ansiktsmaks och lite annat. Hug!



Förlåt förlåt förlåt! Kamera ligger på laddning så bilden är tagen med mobilen.
Det här lilla har jag hittat hittills. Hårinpackning, nagellack, necessär med nagelprylar.
+ fyra böcker jag skrev allt från vardagar till hemligheter i för ca två - fyra år sen!
Läste nyss i en utav dem, oh gud vad pinsamt! Haha ;)

Film

Kom hem från skolan för en stund sen. Känner att mitt humör verkligen inte är på topp idag. Har huvudvärk och är just nu irriterad på allt och alla. Kan berätta lite kort om dagen bara, först började vi halv 9, gjorde typ ingenting speciellt, åt lunch vid 11, sen efter gjorde vi typ inte heller nånting och sen slutade vi klockan 2. Jag drog hem, åt lite och ska nog lägga mig och kolla på film. Blev även slagmål idag i skolan, mellan några killar men jag fattade typ inte vad som hände men ah. & får damp på det här jävla vädret! Liksom i måndags var det typ 26 grader i skugggan, och nu liksom, regn?! Sjukt irriterande, nog också en anledningen till att jag känner mig så deppig. Men imorrn känns det nog bättre får vi hoppas. Nej men nu ska jag gå och lägga mig och dö en stund. Puss

Good night G ' s ;)

Hej brudar! Tänkte slänga in ett inlägg nu när jag är hemma och har tid :) Har nyss haft träning, eller ja, kom hem för en liten stund sen. Har hunnit duscha och käka, snart ska jag faktiskt gå och lägga mig. Mår fortfarande inte så bra.. För er som undrar varför jag drog på träning när jag är sjuk. Jag spelade inte fotboll. Utan styrketränade och gjorde en jävlans massa övningar för mina skador. Så det så! Vet inte om jag fortfarande har feber, men vi se helt enkelt se imorgon om jag går till skolan. Sakna mig inte för mycket där borta :$ Slarvigt inlägg för nu ska jag faktume borsta tänderna och göra mig iordning för bedtime.

Kiss and good night sweeties!


Kort inlägg

Skriver ett väldigt kort inlägg för jag har tappat tålamodet, har hållt på med den där jävla designen i timmar och den ser helt hemsk ut, jag vet. Men ska be Jennifer fixa det för jag suger verkligen på sånt. Ah som ni ser har jag och Jennifer gjort en blogg tillsammans nu eftersom Ellie aldrig upptaterade i någon av våra blogga (Snorunge -.-) så vi tänkte försöka göra den hära bra med mycket upptateringar och sånt. Fast idag kommer det knappt bli några inlägg men ni får stå ut till imorrn för då blir det massa, eller hur Jennifer? (a) :) Ahmen i alla fall, jag skriver imorrn, tänkte inte riktigt sova än men godnatt i alla fall. Kyss / Josefine

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0