Sommarlov... imorgon?

Hej guys!

Förlåt förlåt förlåt har haft fullt upp i helgen. Josefine har väl skrivit det mesta ungefär förrutom att jag hoppade på henne när vi kollade på skräckfilm, så hela sängen flyttade sig och jag ramlade ner och slog i huvudet i ett eluttaget :o så nu har jag är jäkla bula i pannan! Fast den har gått ner lite men det gör fortfarande ont.. smidigt.

Hade klassens dag idag så spelade bara fotbollstunering, käka lunch och fikade lite. Slutade för typ en timme sen :) Ska fixa mig snart, träffa Ellie när hon slutar och dra in mot stan. Fattar ni att det är skolavslutning imorgon?! Längtar som fan men tänk så mycket man komme sakna vissa. Hemskt ju! Inte minst att man inte kommer stå varandra lika nära. Jo visst är man bra vänner men ni förstår, det blir inte likadant. Aja det får bli som det blir, tänk positivt Jennifer!

Kiss kiss cuties! Ska gå och göra mig iordning.


Igår träffade jag Ellie när jag kom hem ifrån matchen. Vann återigen, 3-1 ;) Sa ju att vi kommer tillbaka. Men vi hade tänk dra och bada i Älvsjöbadet men det blev sent och kallt så vi drog hem till henne istället och kollade klart en film. Sen drog vi hem till mig, käka och sedan träffade vi Adam. Pratade lite med Jonte i telefon också .. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0