Hej sötnos

Var extra social igår så satt inte vid datorn, men Ellie kom och hjälpte mig, vi gick ut en kort stund, hon följde med mig på träningen. Vi åkte hem, käkade, jag duschade, sen gick vi hem till henne runt halv elva och tog det lugnt. Vid halv tolv satte vi på Johnny English. Haha vilken humor man kan ha! Båda somnade vid halva filmen så vi gick och la oss i sängen.

Idag vaknade jag halv tio skit stressad eftersom jag hade tandläkartid tjugo i 11. Ellie var så jäkla långsam! Så vi var tvugna att skynda oss och springa upp för alla trappor när vi var i medborgarplatsen. När vi var framme hade dem flyttat tandläkarplatsen till en annan så då sprang vi runt hörnet och letade efter nya stället. Precis när vi kom in i dörren och hade tagit av oss skorna ropar hon "jennifer". Jävlans tur! Precis i tid. Aja sen åkte vi hem, drog till sickla och lite sånt. Har nyss packat klart två fulla väskor till cupen i helgen. Tänkte att jag gör det idag istället för imorgon, skulle bli en sån otrolig stress -.-
Juste, skulle ju träffa min brudar också. Men Aleks kan typ alla dagar förutom måndag och tisdag medans Emma och Vero bara kan måndag och tisdag. Hm.. och jag kan alla den veckan. Har ingen aning om hur vi ska göra.. haha så jäkla typiskst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0