.. 8 år senare

Jag vet att jag inte bloggat på typ 8 år men har inte riktigt pallat. Man kan ju inte riktigt säga att jag inte haft tid för det har jag utan bara det att jag inte orkat, blogglusten åker upp&ner varje dag, men funderar på att någon dag faktiskt ta tag i bloggandet.

Har varit hemma hela veckan, eller i måndags hade vi hemstudiedag och sen har jag varit hemma tisdag onsdag och torsdag. Kan ju inte påstå att jag varit riktigt sjuk utan mest trött och hänging och så men eftersom mamma blev frisk från svininfluensan igår vågar jag inte riktigt riskera att gå utan för dörren eftersom jag kan vara smittbärare och kan själv bli värre om det är svininfluensan jag håller på att få. Men jag börjar faktiskt känna mig bättre, tillräckligt bra för att klara skolan imorrn men eftersom det är sista dagen känns det onödigt typ.

Men som jag sa, förlåt för väääärldens sämsta uptatering men jag funderar på att göra en ny blogg eftersom jag ändå är ensam kvar på den här sen liksom börja om allting från början och försöka göra det mer seriöst liksom. Men vi får se hur det blir med det, måste fundera ett dag. Men hursomhelst, ska fortsätta nörda mig vid datan som resten av veckan. Puss på rumpan.


Kommentarer
Postat av: frida

BLOGGA ÄLSKLING

2009-11-14 @ 13:24:55
URL: http://focha.blogg.se/
Postat av: eli

blogga blogga blogga

2009-11-19 @ 21:17:58
Postat av: eli

JOSEFINE!!! nu har du inte bloggat på 150 år, börja blogga igen hallå? :O

eller gör en ny egen blogg, så kan du börja skriva ofta där! :D

2009-11-25 @ 19:42:20
URL: http://expire.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0