Blogglusten är tillbaka !

Hej bloggen. Gud vad länge sen. Både jag och Jennifer har ju helt slutat blogga nu men kände att jag vill försöka komma igång igen. Vet inte riktigt hur det kommer gå men det är ju åtminstonde värt ett försök.

Under lovet har jag inte gjort så mycket. Har varit hos Alexandra en del. Inte förvånade va? Jo jag vet, jag är där varje lov men hon är liksom min bästavän och loven är den enda gången vi har tid att träffas. Sen kom jag hem i fredags, igår var jag hos Ellie bara och gjorde typ ingenting, spelade spel och sånt. Lite dryg hallowen kanske men vi hade det mysigt ändå. Idag har jag varit hemma och gjort ingenting, ganska skönt faktiskt och så förblir dagen, även om det snart är slut. Gud vad jag babblar på, ointressanta saker för er men jag har inte så mycket annat att säga. Jo föresten, någon som vet hur man får håret att växa snabbare? Ska försöka testa med b-vitaminer som sägs ska funka men om någon har ett bättre förslag skriv gärna en kommentar :) Är så sjukt avundsjuk på Ellie som typ har sitt hår ner till fötterna, nästan! Och föresten Jennifer kommer hem på tisdag tror jag, saknar min blodsyster! .. Och då ska jag försöka få henne att börja blogga igen också.

Sen imorrn börjar ju skolan igen, åh vad jag verkligen inte känner för det. Måste plugga som fan för att klara av betygen, låg sjukt mycket efter förut men har faktiskt börjat komma ikapp. Så bara jag inte halkar efter nu igen ska det väll gå bra. Har inte så mycket mer att säga, eller ah kanske inte behöver mer att säga eftersom jag aldrig kan sluta prata (a). Ska i alla fall försöka med ett till inlägg sen ikväll. Annars får vi hoppas jag skriver imorrn. Puuuss



Jag och Ellie. Sötnos du vet hur mycket du betyder för mig så jag behöver egentligen inte säga så mycket. Men hjärtat jag släpper dig verkligen aldrig oavsett hur mycket vi bråkar och vad jag än säger. Jag älskar dig hjärtat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0